2011. április 27., szerda

Wolf, Norbert: Diego Velázquez, 1599-1660 - Jelenlegi ára: 1 865 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Diego Velázquez, 1599-1660 : Spanyolország festőjeA könyv listaára: 2275 Ft. Leírás:
A Taschen Kiadó méltán világhírűvé vált, neves festők életművét bemutató tematikus sorozata eme darabjában Diego Velázqueznek, a spanyol barokk kiemelkedő tehetségű és jelentőségű mesterének a pályafutásáról olvashatunk, illetve a jó minőségű reprodukciók által megcsodálhatjuk leghíresebb festményeit is. A szerző részletesen ír a kisnemesi származású művész Pacheco mester mellett töltött tanulóidejéről, IV. Fülöp udvari festőjeként befutott ragyogó karrierjéről, ihletet adó itáliai utazásairól, kamarási működéséről és az utolsó, részben Rómában töltött évekről. Az olvasmányos stílusban lejegyzett személyes élettörténetet Velázquez tematikai szempontból roppant sokszínű (csendéletek, tájképek, vadászjelenetek, történelmi témájú művek, portrék, udvari jelenetek stb. ) műveinek elemzései fűszerezik, amelyek a művészettörténeti érdekességek mellett számos kor- és kultúrtörténeti ínyencséggel is szolgálnak az érdeklődő olvasók számára. A szöveget színes képek illusztrálják. A kiadványt a festő rövid biográfiai összefoglalója zárja. ISBN: 978-3-8228-5241-5 -3-8228-5241-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 865 Ft

Az aukció vége: 2011-04-30 08:41
. Wolf, Norbert: Diego Velázquez, 1599-1660 - Jelenlegi ára: 1 865 Ft