2011. július 26., kedd

Oroszlán Éva: Országos felsőoktatási kalauz - Jelenlegi ára: 1 660 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Országos felsőoktatási kalauzA könyv listaára: 1955 Ft. Leírás:
2006. február 15-ig sok végzős középiskolás teszi fel magának a kérdést: Hova jelentkezzek? A döntés egy egész életre szólhat, érdemes alaposan megfontolni. Ebben kívánnak segíteni a FISZ munkatársai egy olyan kiadvánnyal, amely gyakorlati tanácsokkal látja el a tanácstalan diákokat. A 2005. évi emelt szintű magyar, történelem és matematika feladatsorokkal kiegészülő kötet nemcsak bemutatja a legkeresettebb szakokat abból a szempontból, hogy mit várnak az adott szakon a hallgatóktól, mire használható az ott szerzett diploma, de fiatalos lendülettel, néhány szó erejéig felvillantja az egyetemi élet szépségeit és küzdelmeit is (jegyzetek beszerzése, bulizás stb. ). Az érdeklődők megtudhatják azt is, hogyan lehet bejutni a kollégiumokba, miként lehet pénzhez jutni az egyetemen, milyen külföldi továbbtanulási lehetőségek vannak. Végül, mintegy a mérlegelést megkönnyítendő, a 2005. évi ponthatárokról is tájékozódhat az olvasó. Természetesen a kiadvány aktualitása viszonylag rövid időre szorítkozik, tartós állományba venni nem érdemes, de jövő tavaszig mindenképpen keresni fogják az érettségiző, felvételiző diákok. ISBN: 978-963-539-496-8 -963-539-496-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 660 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 20:35
. Oroszlán Éva: Országos felsőoktatási kalauz - Jelenlegi ára: 1 660 Ft