2011. szeptember 16., péntek

FIT-NET Thigh Glider edzőgép - Jelenlegi ára: 14 990 Ft

Eredeti ár: 19. 990 Ft Vatera ár: 17. 990 Ft
A legtöbb nőnek problémát okoz a fenék és a comb, valamint a csípő izmainak formálása. A Thigh Glider egy kifejezetten nők részére kifejlesztett fitnesz eszköz, amellyel egyszerűen és bizonságosan formálhatóak a test alsó részének izmai, a fenék és a combok, valamint a csípő. 1 megoldás 3 probémára.
A Thigh Glider forradalmi technológiájának köszönhetően 10 edzés után akár 12 cm-t is lefaraghat comjai kerületéből. Az ellenállásra épülő technológiának és a csúszópadoknak köszönhetően erősítheti külső és belső comb izmait, a feneket és formálhatja csípőjét, anélkül, hogy nyomás nehezedre térdeire.
A Thigh Gliderben rejlő titok a két irányú ellenálláson alapul. Ez egy sima, folyamatos ellenállás, ami egy mély izomfeszültségű edzést biztosít a külső – és belső comboknak, a farizomnak ahogy a csúszópadon egyik irányból a másikba csúszik.
A Thigh Glider egyedi két irányú ellenálláson alapuló edzésprogramja lecsökkenti a szükséges edzésidőt, mert célzottan választja külön az izomcsoportokat a leghatékonyabb edzésért. A Thigh Glidert edzettségi szinttől függetlenül bárki használhatja. A különleges pántok minden edzettségi fokozathoz illeszkednek, kezdőtől a haladóig.
Nem kell drága edzőtermekbe járni, a Thigh Gliderrel gyorsan és egyszerűen formálhatjuk a kényes testrészeket az otthonunkban.
Ne használd a Tigh Glidert, ha súlya meghaladja a 113 kg-ot.
A Thigh Glider edzőgép előnyei:
tökéletesen formálja a combokat, a feneket és a csípőt
nem nehezedik nyomás a térdekre
gyors és hatékony eredmények
használata egyszerű és biztonságos
könnyű összeszerelni, használni, tárolni
halk működésű
Technikai adatok:
Méretek: 67 x 21 x 56 cm
Tömeg: 14, 5 kg
14 napos pénz-visszafizetési garancia
Biztosak vagyunk abban, hogy maximálisan elégedett leszel termékünkkel, ezért 14 napos pénz-visszafizetési garanciát biztosítunk Neked internetes rendelés esetén.


Jelenlegi ára: 14 990 Ft

Az aukció vége: 2011-09-12 10:16
. FIT-NET Thigh Glider edzőgép - Jelenlegi ára: 14 990 Ft